onsdag 1 juli 2009

Gotland Runt menyn


Vår värdefulla kock Janne har ansvaret för planering och maten.
God och vällagad mat är viktigt och en bra grund för trivsel och välbefinnande för vårt gäng. Menyn under seglingen ser ut enligt följande. Varje morgon frukost te , kaffe eller apelsinjuice, fil eller youghurt med müsli, hårt eller mjuk bröd, kokt ägg och ett stort antal goda pålägg. Lunch på onsdag en timma före start är pytt i panna. Till kvällen fiskgratäng med potatismos och champinjonskrämig ostsås. Torsdag lunch blir det broccoligratäng och knaprig bacon med ostsås och till kvällen biffstroganoff med ris. Fredag lunch blir det pasta med laxsås och till kvällen lasagne. Lördag lunch köttsoppa.

4 kommentarer:

  1. Men jag vill ju veta hur det går...

    SvaraRadera
  2. Ja eller hur. Rapportera lite om hur ni ligger till och hur starten gick.

    SvaraRadera
  3. Hejsan hoppsan , ser nu att ni rundat rundat Fårö som 26:a. Heja på!
    Vi utför vinddanser här hemma för att det ska blåsa på er!

    SvaraRadera
  4. Håll utkik efter säl!Har hört att flera båtar sett sälar nära intill. Ta ett kort på en säl och lägg här på bloggen!

    SvaraRadera